pühapäev, 12. detsember 2010

Sotsiaalse meedia vahendid

Sotsiaalsetest meedia vahenditest kasutan ja kasutaksin oma õpetaja töös Skype, MSN ja Youtube. Kahe eelnimetatud vahendiga on hea õpilasel ja õpetajal suhelda. Oman selles valdkonnas samuti kohemusi mõlema vaatenurgast. Pean kahjuks nentima, et paljud õpetajad laidavad selle maha ja vaidlevad kasulikkuse üle. Igal ühel on loomulikult oma arvamus ja vaatenurgad, aga isiklikult üritan neid eelarvamusi ümber lükata ( õnnestub ka, läheb natuke aega vaid). Youtube kasutan natuke harvem ja seal olen suuremal määral videote vaataja ja õpin ise nendest, kuid olen ka ise ülesriputanud kunagi mõned õppevideod (kahjuks vananesid need ja hetkel on need kustutatud). Kui saan mõne hea asjaga hakkama ja tahan ka seda teistega jagada ja õpetada.
Probleemiks võiks välja tuua viitsimatuse vaatata videos õpetatut ja ega see õppevide kokkupanek ka kõigile kergetekillast pole, aga samas tulemus võib olla väga väga positiivne ja tulus.
Olen suutnud ja n.ö vanakooli õpetajatele nendes valdkondades natuke selgitada ja osad on mind kuulda võtnud ja tagasisidena on tulnud vaid positiivne kõla. Jätkan nii palju kui suudan ja oskan.

Kommentaare ei ole: